perjantai 12. joulukuuta 2014

there's gonna be a party

hei kaverit!

väittääkö teidänkin kalenterit, että tänään olisi perjantai? koska, uskokaa tai älkää, nyt on!

olen kyllästynyt puhumaan loppuvuoden uupunmuksesta. kaikkihan on nyt väsyneitä (poikkeuksena puolisoni, joka yliannostaa d-vitamiinia), tietäähän sen jo siitä kun katsoo ikkunasta ulkona vallitsevaa "talven ihmemaata". 

tässähän on enää viikko jäljellä joululomaan, jota saan itse viettää ruhtinaalliset kaksi viikkoa. ensi viikko menee silkalla sisulla, ja sitä ennen on, no, viikonloppu.

ja tänään, tänään on juhlat! yhdet ihanat lanseeraavat mielettömän mallistonsa, ja ovat tajunneet järkätä kunnon bakkanaalit sen kunniaksi.


aion pukeutua iltapukuun. puku on silkkaa kasaria, mutta 40-luvun vibojensa vuoksi se on kuitenkin todella tyylikäs. puhumattakaan nyt joulunaikaan sopivasta kimalluksesta.

se on roikkunut makuuhuoneen seinällä toista kuukautta, olen nähnyt sen ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla, mikä on tehnyt minut onnelliseksi. ja tänään saan viimein pukeutua siihen!

ihanaa perjantaita ja viikonloppua teille, juuri niin rentouttavaa tai juhlavaa kun toivotte. nyt etkoille!

p.s. tässä väsymyksessä on kyllä yksi todella hyvä puoli: sen ansioista veikkaan, että yksi kuohuviinilasi riittää tuomaan sellaisen juhlamielen, ettei ole aikoihin nähty. i'll report back.

Ei kommentteja: