maanantai 8. joulukuuta 2014

luonnonkosmetiikan suosikkeja

huomasin yllättäen hiljattain, että luonnonkosmetiikka on pikku hiljaa korvannut "normikosmetiikan" peilikaapissani ja meikkipussissani lähes kokonaan. olen ilmeisesti ollut altis tällaiselle, sillä muutos on tapahtunut niin varkain että olen tuskin itse huomannut sitä!

muutama vuosi sitten en ollut luonnonkosmetiikasta kuullutkaan. paljoa en ymmärrä vieläkään, mutta sen ymmärrän, että ihoni voi nykyään varsin hyvin.

tämän hetkinen kosmetiikka-arsenaalini koostuu useamman eri merkin tuotteista. niin se saa mielestäni ollakin. testaan mielelläni eri juttuja, ja parhaiten itselle sopivat jäävät varmaankin vakkarituotteiksi.



organic pharmacyn kasvogeeli ja -seerumi ovat herkkua talvi-iholle. kun olin viikonloppuna rasvannut naamani, h ihaili, miten kaunis hehku kasvoillani on :) kehu oli niin ihana, etten halunnut masentaa poloista kertomalla, että purkista se vain on...

minulla on myös organic pharmacyn matkasetti, jossa tuotteet on pakattu suloisiin pikkupulloihin. vähän kuin olisi barbien kosmetiikka-arsenaali mukana!

kirjoitin organic pharmacysta aiemmin täällä ja täällä. sain tuotteet testiin kemikaalicocktailin kautta.



sukin kasvoveden ja sacred naturen silmänympärysvoiteen olen hankkinut hovikosmetologiltani karoliinalta. kasvoveden tuoksu on huumaava!

karoliinan hoitola on ihana, menkää kaikki sinne! siitä kirjoitin aiemmin täällä.


meikkipussini luonnonkosmetiikkaedustus on sitten pitkälti rms beautyn nimissä. kovasti hypetystä saaneet tuotteet ovat omasta mielestäni ihan sen kaiken arvoisia: toimivia, luonnollisia, ylellisiä, hinnaltaan kohtuullisia ja niin suloisesti lasinappeihin pakattuja!

tuo "un"cover-up -meikkivoide on mahtava, paras ikinä. käytän sitä oikeastaan vain silmänalusten (draculasilmien) peittämiseen, ja paikallisiin peittohommiin. eikä mitään rajoja näy! ihan ihmetuote!

living luminizer on hohdevoide, jolla saa sellaista hiuksenhienoa mutta valaisevaa mattapintaista hohtoa kasvoille. varsinkin silmänurkkaan lisättynä tekee ihmeitä tähän aikaan vuodesta.

rms-tuotteeni olen myös hankkinut karoliinalta.

mulla on myös tietenkin pihlajavoide ja -vartalovoi. vartalovoidetta en ole tosin vielä avannut, koska iänikuinen aqualan-purkkini tuntuu vaan kestävän i-kui-ses-ti.

vaikka luonnonkosmetiikka on syrjäyttänyt monen aiemman suosikkini, on yksi, jota (ainakaan vielä) en vaihda: ripsiväri, nimittäin. kanebon (vai sensaiko se nykyään on) 38-ripsari on ollut luottotuotteeni jo vuosien ajan, vaikka välillä lipsun pariisifiilistelyn myötä chaneliin palatakseni sitten vain takaisin.

en ole ehdoton luonnonkosmetiikan kuluttaja, käyttämäni tuotteet olen vain todennut hyväksi itselleni. mielestäni kukin saa tehdä omat valintansa täysin siten miten haluaa, mutta myönnän kyllä, että on hauskaa huomata luonnonkosmetiikan vallanneen tilaa myös lähipiirin peilikaapeissa.

tosin siihen syyllinen taitaa olla enemmän ihana karoliina kuin minä :)

jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja kaipaa vinkkejä ja tuotesuosituksia, kannattaa seurata katjan blogia. sieltä saa todellisen asiantuntijan vinkit :)

kyseessä ei ole sponsoroitu postaus.

Ei kommentteja: