torstai 17. huhtikuuta 2014

birdring


ratkaisin kaikki kevään ja tulevan kesän juhlamekko-ongelmat kertaheitolla, kun ostin ystäväni outin lähes käyttämättömän ivana helsingin silkkimekon. tarkempi tutkinta osoitti, että kolttu on (98 %) varmuudella vuoden 2008-2009 syksy-talvi mallistosta nimeltä birdring.


(kieltämättä hieman erikoista, että herkän vihreä silkkimekko on syyskokoelmasta. mutta oli mistä oli, ihana se on joka tapauksessa.)


papukaijaprintti vie unelmoiden kaukomaille, missä suloisenkepeää mekkoa voisi käyttää ympäri vuoden. kulkisin kukkaseppele päässä vihreässä mekossani kuin vihervaaran anna konsanaan. onneksi tiedän jo monta juhlaa, joissa mekko pääsee käyttöön.


havahduin muuten tänään siihen, että on pääsiäinen. hetkinen. kotona ei ole yhden yhtä pääsiäiskoristetta, mutta ehkä se sallitaan kun vietämme koko pitkän viikonlopun muualla.


olemme lähdössä saaristoon ihan näillä näppäimillä. koko perhe kokoontuu yhteen, se on harvinaista ja ihanaa. tietokone jää visusti kotiin ja kiinni, joten palaan langoille vasta ensi viikolla.

ihanaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja: