keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

vyötetty

joka vuosi kevään koittaessa mieleeni hiipii Se Yksi, Se monivuotinen vaateunelma, Se trenssi. olen aivan vakuuttunut, että sitten kun löydän sen itselleni oikean ja parhaan trenssin, rakastaisin sitä lujasti ja käyttäisin keväät ja syksyt lopun ikääni. omistin joskus jonkun halvan perustrenssin, mutta jo monta vuotta olen tiennyt, että sitten kun tilillä pyörii se yksi ylimääräinen tonni me lähdetään lontooseen ja marssitaan burberrylle. yritän mahduttaa sitä parivuotissuunnitelmaan, se voisi olla esimerkiksi aika mukava synttärilahja itselle, eikö?



tässä mallissa on ihanaa maskuliinisuutta ja huolettomuutta. ja toisaalta se on niin perinteinen! lähtökohtaisesti luulisin kallistuvani tällaisen mallin puoleen.

burberry sen on oltava, siitä en luovu. kolmen vuoden takainen mainoskampanja suloisen emma
watsonin kanssa ei lainkaan horjuttanut pyhää liittoa trenssin ja kyseisen brittimerkin välillä, pikemminkin päinvastoin.


burberryn nettikaupassa trenssejä löytyy eri materiaaleista ja sateenkaaren väreissä. itse haluan kuitenkin klassisen ja ajattoman hunajanvaalean.


tämän mallin kauluksen ja hihansuiden nahkaiset yksityiskohdat ovat ihastuttavia.skarppius yhdistyy naisellisiin linjoihin, tykkään kovasti.


sotilaallinen nappirivistö ja kauluksessa yllätyksenä pilkahdus punaista.

ja ne yhdistelymahdollisuudet... ensimmäisenä tulee mieleen kapeat siniset farkut, ballerinat ja ponnari. tai sitten tyylikkäät korkkarit. tai lenkkarit. tai mitä vaan, ja trenssi saa näyttämään trendikkäältä!



ihanat naiselliset olkapäät, kaksiosainen leikkaus ja tyylikäs vyö tekevät tästä takista melkein kävelypuvun! kyllä kelpaisi olla sunnuntairetkellä kensington gardensissa :) 


tämä malli on mielestäni hirmu kaunis sherlockholmesmaisine hartiaviittoineen, mutta satiini materiaalina vähän hirvittää.

no, mun unelmointi jatkuu. trenssi ei sovi vielä tämän kevään budjettiin, mutta ehkä ensi vuonna, who knows...

kuvat

Ei kommentteja: