maanantai 22. huhtikuuta 2013

kotikuvia

eilen meillä kävi kylässä ihania sukulaisiani, ekaa kertaa tässä kodissa. kun he ihastelivat miten ihanaa meillä on, tulin itsekin yhtäkkiä miettineeksi, että totta! täällä alkaa vihdoin ja viimein olla sisustuksellisestikin valmista. reilu vuosi sitten ostettiin asunto, koko kevät paiskittiin remonttia ja mietittiin ratkaisuja, suunniteltiin häitä samalla. sisään muutettiin hyvä jos viikko ennen häitä :) syksyllä päästiin sitten varsinaisiin sisustushommiin.

tässä siis maanantaiaamun ratoksi pieniä pilkahduksia meiltä kotoa.


naulakoksi kaadettiin mokiltä koivu, kuivattuna se pultattiin seinään. pinta valkolakattiin ja "koukut" löytyi urban outfittersiltä. kaiken vaivan ja mietinnän jälkeen se on musta aika hieno :)


avaimet pysyy tallessa qualyn kaksiolinnunpöntöissä. näkee helposti, onko toinen kotona vai ei.


eteisen koivunvihreä seinä oli mun valinta. se jatkaa naulakon teemaa.


keittiön seinällä (viimein) pariisin ja lontoon kartat inspiroivat....


...ja olkkarin seinällä nykin kartta. pienempi taulu on mun isän tekemä :)


työpöytä tehtiin yhdestä asunnon mahonkisista väliovista.


ihana pianoni tuli meille syksyllä, kun vanhempani muuttivat ja hankkivat flyygelin. h on ottanut asiakseen pitää sen siistinä.


lepakkotuolin ostin ensimmäiseksi, kun aikanaan muutin pois kotoa. nyt siinä istujaa lämmittää häälahjaksi saamamme lampaantalja. vaatehuoneen oveen h laittoi koukun, johon voin ripustaa lempivaatteitani. nyt pitäis vissiin vähän päivittää garderoobia...


hääkuvaa ei ole saatu vielä kehyksiin, sen virkaa toimittaa (vähintäänkin) next best thing eli mary ja matthew :)


sohvatyynyt ovat tosissaan herättäneet ihastusta, dave grohl etunenässä. eilenkin dave kulki sylistä syliin ihastuneiden huokausten saattelemana :D

nyt auvoisaa maanantaita, mulla on kotikirjoituspäivä joten näppis vaan sauhuamaan!

Ei kommentteja: