lauantai 16. maaliskuuta 2013

ihana viikonloppu

olen löytänyt täydellisen viikonlopunaloitusrutiinin. se ei ole sohvalle lösähtäminen, eikä se ole lasi viiniä (vaikka sekin on aika hyvä!), se on liikunta. eikä ihan mikä tahansa liikunta.

viime vuoden lopulla uskaltauduin ensimmäistä kertaa läheiselle jooga- ja pilatestudiolle. olen käynyt monessa, mutta tämä oli heti ihan vertaansa vailla. ihan yksinkertaisesti siksi, että opettajat siellä ovat mielettömiä tyyppejä! niitä ihan oikeasti kiinnostaa opettaminen, ei vain se tunnin veto alusta loppuun.

nyt viimeisen kuukauden aikana olen pyrkinyt käymään tunneilla kolme kertaa viikossa, ja löytänyt oman rytmini. tiistaina käyn aamulla tai illemmalla pilateksessa, perjantai-iltana yin-joogassa venymässä ja sitten lauantai-aamuna pilateksessa. ja se on ihanaa! eikä edes tee tiukkaa! taas tänä aamuna tajusin käveleväni matto kainalossa tunnille jo ennen yhdeksää.

viikonloppu saa ihan erilaista pontta kun sen aloittaa liikkumalla, mutta toisaalta rauhoittumalla. fiilis on ihan zen, ja jaksaa mitä vaan.

(eräs ihana ystäväni teki muhun lähtemättömän vaikutuksen kävelemällä viime loppukesästä hyiseen itäsuomalaiseen jokeen, seisoi siellä vaikka kuinka kauan ja veti monta uintikierrosta. meikäläinen hytisi laiturilla ja tunsi itsensä tosi tyhmäksi. niinpä olen päättänyt yrittää olla itsekin enemmän zen :D)

näihin tunnelmiin, meitsi lähtee nyt auttamaan isovanhempia muuttokaaoksessa.






Ei kommentteja: