lauantai 23. maaliskuuta 2013

color outside the lines

minna parikan tämän vuoden kevät-kesämallisto on jotenkin...erilainen.



tähän mennessä tuntuu että suunnittelija on pyöritellyt samaa vintage bombshell- teemaa eri näkökulmista. uusin on kuitenkin raikas uudistus - samoja hyväksihavaittuja teemoja, mutta myös täysin uudenlaisia materiaaleja ja malleja ja pirteitä väriyhdistelmiä.


olen seurannut parikan uraa ihaillen alusta lähtien. on aina mahtavaa, kun joku saa tehdä työkseen sitä mistä unelmoi, ja on valmis paiskimaan hommia sen eteen. paljon.


lisäksi parikka on onnistunut luomaan jotain sellaista, mitä ei ole ennen ollut - onnistunut yhdistelmä vanhaa ja mennyttä, toisaalta nykyajan rouheutta ja asennetta.


ensimmäisen oman parini ostin ensimmäisellä oikealla palkallani yli neljä vuotta sitten, muutamia vuosia ennen sitä olin ostanut jo pienen käsilaukun. nyt minulla on pareja neljä.


uusin hankinta on viime viikolta. sain h:lta huomenlahjaksi lahjakortin minna parikan liikkeeseen. luulin koko ajan sen olevan voimassa vuoden, kunnes viime viikolla yhtenä iltana satuin poimimaan kortin käsiini: voimassaoloaika 6kk.


meinasi yöunet mennä kun mietin että mitäs nyt, kun häistä on kulunut jo yli 9 kk. seuraavana päivänä syöksyin työpäivän jälkeen aleksanterinkadun liikkeeseen, missä ymmärtäväiset myyjät kertoivat että lahjakortti on toki vielä voimassa.

 liikkeessä ei juuri muita asiakkaita ollut, joten sain sovitella aika rauhassa. kiertelin rauhassa koko liikkeen, ja sitten yhden kengän kohdalla kolahti. tiedättehän sen harvinaisen tunteen kun vain tietää, että tämä pari on se oikea...



sanoin myyjällekin että nyt muljahti jotain  sydämessä, ja yhdessä ihastelimme kenkiä. lähdin onnellisena liikkeestä nuo viimeisessä promokuvassa näkyvät pinkit korot kainalossa.



ne pääsivät jo jalkaankin viikolla suuressa journalistigaalassa. moni niitä kehui, ja ainakin kaksi ihmistä sanoi marssivansa liikkeeseen seuraavana päivänä :)

eikö me ollakin söpöt!?

Ei kommentteja: